Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Så handlet det om å tenke riktig, igjen …

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 10. mars , 2015 kl. 16:37

8 uker med et joggeprogram, hvor jeg i enden skulle mestre å jogge 20 min i strekk, eller lenger. Jaja, dream on, tenkte jeg! Men, jeg gikk på med freidig mot likevel, og klarte det!! Nå kan jeg jogge 3 km i strekk, og har det greit med det, det hadde jeg ledd av for 2 mnd siden. ;) Målet nå er å klare 5 km før 6.april, og noe mer enn det trenger jeg ikke å jogge på turene mine. Det holder i massevis for å holde formen ved like.

Det skjedde noe da jeg tenkte positivt om løpingen, at den ville gi meg mer energi, øke forbrenningen og holde kroppen vedlike. At jeg tenkte at «dette er bra for meg!». I stedet for at «dette er jæskla tungt». Jeg sjekket klokken hvert 5. sekund, i håp om at det hadde gått 1 min, osv. Det fungerer svært dårlig, og syker ned i stedet for opp. Med riktig tankegang ble alt så mye bedre. Tungt er det fortsatt, men mye lettere likevel. Og når økten er ferdig er jo følelsen helt herlig, det er mestringsfølelsen som tikker inn, og den er god!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.