Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: desember, 2013

Desperate mennesker

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser fredag 20. desember , 2013 kl. 21:49

Jeg er egentlig ikke så glad i desperate mennesker, det slår meg akkurat på denne tiden. Du er som luft for dem, en «persona non grata». Det er som om de har mye viktigere ting fore enn deg, det koster dem ingenting å løpe deg ned, dulte deg i siden, eller kjøre handlevognen inn i bena dine. Det er glemt i samme øyeblikk som de kaster ut et «sorry» med iskaldt følelsesløst blikk. Hva er det med julen som gjør mennesker så grusomme? Jeg snakker om disse menneskene som en annen rase enn meg, jeg tilhører ikke disse menneskene nå, jeg ønsker meg et skall jeg kan være trygg i til dette er over. Ønsketenkning. Jeg har jo også mine ting å ordne, men det er ikke noe stress rundt det. Jeg er egentlig ferdig, men jeg skal bare … også skal jeg bare en gang til, og enda en gang … Og slik går nå disse dagene frem til jul.

Som igår f.eks, da skulle jeg bare sende julekort, og siden jeg alt var der jeg var, kunne jeg handle på samme plass. Det var fredelig og fint å kjøre inn i parkeringshuset, og ikke så aller verst inne i bygget heller. Men, det var før jeg nådde bort til Postskranken. Der var de igjen, de som mener at du egentlig burde stå bakerst i køen hele tiden! De ser på deg som om du var en fast sniker i køen, enda du innerst inne vet at du kom først. Mannen jeg fikk bak meg i går, sto etterhvert side om side med meg, og i en liten brøkdel av et sekund hadde han på mystisk vis kommet foran meg. Jeg kremtet og tok et stort skritt frem, så jeg fikk igjen MIN plass. Han sto bak der og aldeles snøftet meg i øret med tidenes dårligste ånde, så dårlig at jeg nesten tilbød han min plass …

Så var jeg ferdig, og gledet meg til å ta bilen min med hjem til freden og roen. Aldri aldri aldri glede seg på denne tiden, ikke tenke høyt at man skal det i alle fall, for jeg ble stående i parkeringshuset i over en halv time i kø for å komme UT. Det koster å beholde roen, men det gikk sånn ca. bra.

Så var det i dag, da skulle jeg bare på polet, det virket også lekende lett til å begynne med. Parkerte så greit og lurt, og kom meg på polet før jeg fikk sukk for meg. Ingen desperate var å se. Til jeg kom inn døra … Der var de igjen, og ikke snakk om at de slapp noen forbi! Hele polet kunne jo tømmes før de var ferdig. Jeg fikk gjort mitt der også, lykkelig over å være ferdig. En liten tur innom Nille for julegavesekker ble det, men der var det også greit. Til bilen igjen, og så var vi i gang, lange lange lange køer fra alle retninger. Hvor kommer alle menneskene i fra kl. 13.30 på dagen?? Er det ingen som jobber lenger? (Sa hun som sto i samme kø selv.) Jeg skal ikke stresse før jul jeg, det har jeg alltid sagt, jeg skal kose meg. Når man bor i dette området og drister seg til sentrum, så er det helt umulig å ikke stresse, det er de desperate menneskene sin skyld!

 

O’hellige jul! Eller var det herlige? ;)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.