Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: september, 2010

Fridag. :))

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser onsdag 29. september , 2010 kl. 23:19

Hva er bedre enn å få en fridag midt i uka? Sikkert masse, men idag var den veldig kjærkommen. Våknet med hodepine fra Hell, og tenkte at den skal jeg glatt klare å overse eller høre om du vil. De banker høyt de som holder på der inne, så det er ikke umulig at hørselsvern hadde vært tingen. Uansett, jeg satte i gang med støvsuging, rydding av papir og plast, og så ut på tur i det flotte været. Hadde jo et ørlite håp om at repetisjonen jeg drev med skulle opphøre, men neida… jeg klarte fint å minne meg selv på den jævla hodepinen når jeg kom hjem igjen. Såh, da var det nok lurt å sove litt, så det ble også forsøkt. Hjalp det? Nope… Neste på tapetet var Egon med lillefamilien, det vil si jentene, far og meg. Jeg tror kanskje de som jobbet der trodde at det var jentene, mannen min og meg, så jeg får prøve og forklare dem senere. :) Og der, akkurat der, forsvant hodepinen! Hvorfor gikk jeg ikke dit før da?! Neste gang skal jeg det iallefall. ;)

En dag igjen å jobbe før jeg tar helg, auda, så vondt. :D Egentlig kunne jeg tenkt meg en komplett fri for avtalehelg, men det ser ut som det blir bort på middag både fredag og lørdag. Og når jeg tenker meg om, så er det egentlig innmari praktisk nå, for her fryser vi nesten i hjel. Vi har egentlig planer om å besøke folk fra nå og til vinteren er over, da sparer vi strømutgifter, og slipper å fryse. Om noen ønsker å besøke oss, så må vi bare si at vi er opptatt. Et annet alternativ er å flytte til far i vinterhalvåret, så foreslo han at han kunne bo her. Lurt altså! Onepiece er også med på alternativlisten, da er det plass til masse klær under, og vi kan fortsatt spare strøm. Flytte kan man også gjøre, men det er litt komplisert akkurat nå, men absolutt et ønske. *Ønske seg til jul*

Annonser

Så satt man her da…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser søndag 26. september , 2010 kl. 02:57

Egentlig skulle jeg vel ha lagt meg for 4 timer siden, men det er da så utrolig kjedelig. Det er mye bedre å sitte her, spesielt med tanke på at jeg skal ha tidligvakt på mandag, for da blir jeg så trøtt. Det er morsomt det. ;) Ingen vits i å ta sorgene på forskudd, de kommer nok uansett de. Akkurat nå har jeg vært midt i sorgen en periode. Iallefall har jeg ikke vært så lystig hverken på den ene eller andre måten. Det starter alltid ved fullmånetid, da bygger migrenen seg opp, og tar seg godt til rette noen dager. Det er ingenting annet jeg hater så mye her i verden som akkurat den, men dessverre så er det lite å gjøre med, annet enn å la det gå sin gang. Denne gangen var jeg så heldig å få oppkastsjau på toppen av det hele, så du kan tro formen var på topp… Not! Heldigvis går slike ting fort over, så selv om man ønsker at man heller kunne vært død i det øyeblikket du står på hodet i doskåla, så mener man ikke det når det hele er over. Kanskje man bare kunne vært død litt, og så våknet igjen? Jesus gjorde jo det, så hvorfor ikke jeg, liksom. :)

Nå er jeg iallefall på beina igjen, og slik går nå dagene…  For det meste går det i jobb, og tiden går så utrolig fort, føler at jeg ikke rekker noe annet nå. Men, det er godt å være i jobb igjen, så jeg klager ikke.

Snart langfri, og forhåpentligvis er formen på topp, så da kan jeg bare nyyyte litt fri og humre litt over de som må opp kl.06.00 en søndag. Noen gleder må man da ha. ;)

Annonser

Storms never last, do they baby?

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser fredag 17. september , 2010 kl. 02:36

Hvis man velger å fokusere på det negative, så kommer «stormene» alltid tilbake, men det velger man da ikke. Selvom livet er som å kjøre berg-og-dalbane, så er det ikke dermed sagt at man behøver å skrike i hver eneste utforbakke. Ikke behøver man å krabbe i oppoverbakkene heller, men ta det som en utfordring å forsøke og komme seg opp med smilet i behold. Egentlig kan alt annet ligge igjen, men blir smilet og gleden borte, så føles alt tomt. Når du har kommet dit det er tomt, så kan det vel egentlig ikke bli verre? Da er det bare å fylle på med gode opplevelser, putte alle smil du får på veien ned i «smilelommen» å ta de frem ved behov.

Det er så fort gjort å glemme de små gledene som finnes rundt oss, men det er veldig enkelt å huske det negative, så enkelt at å repetere det flere ganger om dagen er helt greit. Slik at du ikke må finne på å glemme det liksom… Da er jeg i ferd med å plukke opp igjen den røde tråden, for hva er egentlig vitsen med å psyke seg ned? Hva er viten med å fortelle seg selv at nå kan du like gjerne grave deg ned, når det egentlig er å grave deg opp du skal? Ingen vits er det, overhodet ikke. Så, hvordan er det mulig å holde riktig fokus hele hele tiden? Spesielt hvis man bare har sovet 2 timer, hatt en helvetes dag og i tillegg repeterer for seg selv at det er slik denne dagen har vært og sikkert fortsetter… Når vi får vann i øret, så bøyer vi oss ned på siden og prøver å «riste» ut vannet, kanskje det hadde vært en idé å gjøre det når de dumme tankene kommer også? Om det ikke hjelper, så flytter man iallefall fokus. :)

 

«I don’t feel much like smiling today, if nobody minds…»

 

Det er alltid noen der ute som bryr seg, bare man tør å fortelle… Det kan snu en «miste alt i gulvet-dag», til en mye bedre dag. Mulighetene ligger rett foran oss, grip den, det er nå du kan gjøre noe med det – ikke vent til en annen dag…

Annonser

Jobbjobbjobb…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser torsdag 9. september , 2010 kl. 01:56

En enkel oppsummering av den siste tiden egentlig, ikke så mye annet enn jobbing som har skjedd her i det siste. Det tar tid å omstille seg, og det merkes at man har vært utenfor arbeidslivet en stund. Men, det er utrolig godt å være i gang igjen, og etterhvert kommer man sikkert i vater. :)

Noen turer har det blitt og kaféturer, så litt orker man da utenom. I helgen er det helgejobbing, og siden det er fotballcup i helgen, blir det nok å gjøre. Unger som maser, og masse støy… jooooooda, det er så fint så. :)

Litt bilder fra siste tur.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.