Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: mars, 2010

Påske! :)

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser onsdag 31. mars , 2010 kl. 16:20

Så har påsken banket på døren her, og da står det kos på menyen i flere dager, herlig! :)

  

God påske, ikke spis med måte. ;)

Annonser

Mens man venter på sommer, sol og Påske…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser tirsdag 30. mars , 2010 kl. 03:42

..må man finne på andre ting å gjøre. Det blir kjedelig i lengden å tvinne tommeltotter. Spesielt når man har 10 stykker av dem. :)

Så idag ble det først en tur på Krutt med venninne.  

Her ble det inngående studier av menneskene som passerte, morsomt å gjette på hvor de kommer fra. Mon tro om vi hadde rett? :)

Så ble det en tur til Gjøvik Gård, en egen omvisning for Annie, av Annie. Hehe. Det var bare meg der også, tydligvis ikke den helt store utfluktsdagen i tåka. Litt bilder derfra også.

  

Og sist, men ikke minst; nytt strikkeprosjekt.

En lue med hjerter til Elise, satser på at den passer. For liten er den i alle fall ikke. :) Imorgen kommer det forhåpentligvis en ny dag, kanskje vi får sol da?

Annonser

Hvor mange ansikt ser du i rommet?

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser lørdag 27. mars , 2010 kl. 18:24

Hvor mange ansikt ser du i rommet?

Posted using ShareThis

Annonser

7 dager uten nett

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser fredag 26. mars , 2010 kl. 22:07

Vi har overlevd! :D

Ganske så frustrerende å være uten nett så lenge, men en fordel er det, for jeg har fått gjort masse denne uken, som jeg antakelig ikke hadde fått gjort med nett. *knegg*

Nettbank, mail, finn.no og nav.no er en ikke-verden uten nett, og egentlig noe jeg er helt avhengig av. Men, med en far bare 15 min unna, så har det jo egentlig ikke vært noe problem. :) Nå er alt ok igjen, verden består og internett går! Hurraaaa!

Hvor skal man gå?

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser fredag 19. mars , 2010 kl. 03:53

Ja, det lurer jeg på idag. :)

Innimellom skriver jeg dikt, jeg har ikke tall på alle de diktene jeg har skrevet i årenes løp. Det er sjelden jeg skriver når humøret er bra, det blir nok mer en terapi når jeg er deppa, eller grunner på noe som skal ut. Det er rart med det, men det hjelper faktisk å få ordene ned på «papiret». Overlate de til et lerret på en måte, å la de få skinne der.

 

Lerret

Ord

malt på lerret

kan åpne veier som er sperret

Tanker innrammet i sin enkelhet

svarte og hvite i evighet

Ord

en toneløs symfoni

kan endre alt

med en melodi

 

 

@nnie 

Bridge

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser onsdag 17. mars , 2010 kl. 20:25

Bridge er verdens mest spilte spill. Bridge er sosialt, spennende og utfordrende.  Og ikke minst er det en super hobby å ha. Bildet over her viser hvordan det ser ut rundt et bord på nett, der kan du spille med mennesker fra hele verden, og det er fort gjort å få seg nye venner. :) Rundt om i det ganske land finnes det flerfoldige bridgeklubber, her samles man vanligvis en dag i uken for klubbspilling. Så kan man delta på turneringer rundt omkring, hvis man ønsker det.  Det triste med denne hobbyen er at det er svært liten rekruttering, og flere klubber blir lagt ned. Vi trenger nytt og friskt blod inn, de gamle flittige som spiller, lever dessverre ikke evig. Klubbene må være flinkere til å rekruttere og engasjere, så brigden kan bestå i mange mange år. Flere spiller idag heller på nett enn å dra i klubben, det er utrolig kjedelig, for det bidrar til at klubber blir nedlagt. Jeg vet at jeg vil kjempe for at bridgen skal bestå, og kan jeg bidra med rekruttering til klubbene, så skal jeg stille 100% opp!

Tøfler til far

Kategori: Strikkerier | 2 kommentarer » - Publiser tirsdag 16. mars , 2010 kl. 01:09

Med friskt mot og strikkepinner gikk jeg løs på restegarnet for å strikke blå tøfler til far. Strikket i full fart, og blå tøfler ble det, men de ble nok til datter istedet. :D Jeg kastet meg på ny over pinnene, og denne gangen var det rødt restegarn som sto for tur, men med samme mål. Denne gangen var jeg faktisk så lur at jeg fikk målt foten til far, for da kunne det ikke gå feil, sant? Neida, for små ble de iallefall ikke. *knegg* …men, en smule for store, rundt 5 cm tror jeg. Aladdin-tøfler. :)  Jeg har tro på at en runde i vaskemaskinen kan få de litt mindre, så dit skal de nå. Kanskje jeg rekker og levere dem før sommeren kommer? Hehe

Litt sjarmerende ble dem vel, eller…?  *ler*

Krutt

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser mandag 15. mars , 2010 kl. 15:53

Idag ble det en tur på Krutt med venninne. De har fantastisk god kaffe og cookie som dessverre gir mersmak. ;) Her kan du bare sitte og glo på menneskene som går forbi, en koselig plass og en god avkobling.

 

Vår i anmarsj

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser søndag 14. mars , 2010 kl. 23:33

Den beste tiden kommer nå! Sol, fuglekvitter, snøsmelting og gode dager. Så etterlengtet og velkommen etter en lang vinter, herlig er det! Oscar og jeg skal få oss noen fine turer, energi skal hentes i naturen, og jeg gleder meg!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.