Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: juni, 2013

En reise…

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser søndag 9. juni , 2013 kl. 10:58

Det å komme hjem etter en reise, bør alltid være en god ting.

«Borte bra, men hjemme best».

Men, hva om hjemme ikke er best? Hva om selve reisen føles som en befrielse? Da tenker jeg at det er greit å gjøre noe med det. Av og til kan forandringer utgjøre en stor forskjell. Det er nok av dem som klager seg igjennom livet, uten å se at det ene og alene er dem selv som kan endre på ting.

 imagesCA197R9R  

Det å planlegge, og samtidig se for seg hvordan ting skal bli, er gjerne en lang prosess, og veien blir ofte til mens man går. Det er i det man legger vanskelige ting bak seg og går videre, selve målet er nådd, men det er ikke dermed sagt at reisen er ferdig. Vi gjør reiser hele livet, både mentalt og fysisk, og jeg tror de beriker oss på en god måte. Å være i endring er utviklende, samtidig som det gir tilfredsstillelse og glede.

journey-begins

 

Det er ikke alltid man trenger å vite hvor ferden går videre, det er nettopp det som gjør planlegging spennende, men det er godt å vite at hjemme er best, om det er fysisk eller psykisk. :)

change

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.