Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: mars, 2012

Judas…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser mandag 19. mars , 2012 kl. 01:50

«Disippelen Judas mottok 30 sølvpenger for å angi Jesus til presteskapet. Han var forræderen som fikk Jesus korsfestet. Judas’ navn ble et skjellsord, og han har vært utskjelt siden.»

Mon tro om forræderen hadde mange etterkommere?

Grunnlaget for spørsmålet er at det for enkelte (eller ganske mange faktisk) virker så ubekymret enkelt å tråkke på et annet menneske. Først vekke tillit, komme innenfor muren som behørlig har blitt muret opp, for så å rive den ned igjen på et blunk. Det er dessverre slik at i «krig og kjærlighet» er alt tillatt. Det er jo egentlig litt dumt, er det ikke? ;)

Tearing of papers, breaking rings a-twain,
Storming her world with sorrow’s wind and rain.

Forædere, eller svikere om du vil, de gjør så stor skade. De har antakeligvis ikke opplevd det selv, og går derfor videre uten å ofre det de har gjort en tanke. Hvordan snu følelsen man sitter igjen med? Hvordan gjør et svik til noe positivt? Nå tenker jeg at de aldri kan bli positivt, men for å gjør det hele enklere så tror jeg at man må flytte fokus:

  1. Du blir sannsynligvis sterkere

  2. Du blir en erfaring rikere

  3. Du vet hva du skal holde deg unna

  4. Du er ikke noe dårligere menneske pga det

  5. Det er ikke deg det er noe galt med

  6. Du traff på feil person

Osv, osv. Ser du? Det går faktisk an. Hele greia er å ikke tenke feil, da havner du rett i fella! Og der er det slettes ikke noe morsomt å sitte.

 Hunting he loved, but love he laugh’d to scorn.

Problemet med svikene, er at man bare blir mer og mer skeptisk. Det gjør jo noe med oss. Så har man valget; enten kan man forbli alene, og forhåpentligvis unngå svik. Eller, så må man bare ta sjansen igjen, og satse på at det finnes noe annet der ute. Jeg er heldigvis på den siste ennå. Så gjenstår det å se hvor lenge det varer. :)

 

Tekst i lilla:  WILLIAM SHAKESPEARE.
Annonser

Å tenke lure tanker…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser torsdag 15. mars , 2012 kl. 00:26

Det er lurt å tenke lure tanker, derfor prøver jeg iallefall å gjøre det én gang hver dag. Konstruktive tanker med fremdrift, det kommer det noe ut av, jeg er ganske så sikker på det. Men, hva da, når det kommer en person inn i livet ditt som forkludrer alt du hadde bestemt deg for? Bør man bare holde seg unna mennesker, sånn generelt? Er det bedre å bare omgå seg med dyr, tro? Det har faktisk blitt forsket på lykke, og en av punktene der var at man bør omgås andre mennesker for å bli lykkelig. Altså, hvor mange må jeg omgås for å få et snev av den følelsen??

Jeg trenger ikke å gjemme meg bak noen som helst tittel for å være ganske sikker på at jeg er den personen som kan gjøre meg selv lykkelig.  Joda, selvsagt hjelper det med noen impulser uten ifra, men til syvende og sist må du or’ne rei sjæl. :p Jauda, så der er jeg nå, jeg driver og skal gjøre meg selv lykkelig. «Prosjekt spennende», er navnet. ;)

Det sies at; Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det. Og da kan jeg bare si; NEMLIG! Det er akkurat det. Så enkelt faktisk! Lykkelige mennesker er egentlig ganske irriterende, så hvorfor streve etter det? Tenk om alle gikk rundt og var lykkelige, hva skulle vi snakke om da?? Å være lykkelig er ikke noe konstant, det er en tilstand. Ergo, handler det vel mer om å være tilfreds, finne roen og akseptere at livet ikke er noen dans på roser.

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.