Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: juni, 2014

Ja, jeg er hekta!

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser onsdag 11. juni , 2014 kl. 21:13

Det startet med å lete etter svar, lete blant venner, kollegaer, internett, familie og tilfeldige mennesker, det å snike inn et  «tilfeldig» spørsmål, som skulle føre meg selv på vei, på vei til et svar. Det ble altoppslukende og påtrengende, som en sykdom man ble besatt av. Jeg har ikke bare én gang, men flere ganger blitt hektet på noen, det er iallefall det jeg har trodd. Når forholdet har tatt slutt, har jeg nærmest blitt desperat og livredd for å være alene, jeg har tatt på meg all skyld, og sett alle de feil jeg har, eller rettere, har hatt. Jeg har trodd at jeg aldri kom til å møte noen som han igjen, at det fantes bare en som kunne gi meg den nærheten og lykken jeg så desperat lengtet etter og søkte.  Det var aldri han, eller den eneste ene, det fant jeg ut etterhvert som jeg holdt på med mine skjulte undersøkelser, det var kjærligheten jeg var så hektet på, det å bli elsket, rett og slett. Det som kanskje forbauset meg mest var at vi var så mange i samme båt, vi holdt ut og «pleaset» hele gjengen. Vi gjorde oss selv mye mindre, bare for å beholde det vi trodde var ekte kjærlighet. Det sier seg selv at det ikke er slik ekte kjærlighet skal være, men det forstår man ikke før etterpå, eller kanskje ikke da en gang … Jeg havnet etterhvert inn på «hektabloggen» etter tips fra en venninne, og du og du som jeg kjente meg igjen, og der oppdaget jeg at jeg ikke var alene, det er jo en trøst i seg selv. Sissel Gran som er en av to som driver denne bloggen, har jeg alltid hatt veldig sansen for, og jeg hørte på et av foredragene hennes om det å være hektet, som jeg fant via bloggen. Veldig gjenkjennelig og skremmende, og jeg måtte trekke på smilebåndet mer enn en gang, man kjenner seg igjen til det latterlige av og til.

Det vil aldri være noen fordel å lete desperat etter kjærligheten, da tror jeg ikke man finner den, så mye har jeg begynt å forstå. Det er godt med vissheter, det gjør at tiden kan brukes på andre ting og ikke minst fornuftige ting. Det å finne sin «soulmate» eller at noen andre kommer med lykken, det er nok for mye forlangt, det er i oss selv det ligger, ikke i andre. At det finnes en der ute som kan berike livet vårt, og gi det større mening, dét tror jeg på, og det vet jeg at jeg skal få oppleve, en dag …

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.