Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: april, 2010

Carpe diem

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser torsdag 29. april , 2010 kl. 17:55

Idag ble det besøk hos venninne, hun har flyttet inn i nytt hus og det måtte beskues. Solen kom på besøk, så vi fikk faktisk sittet ute en stund. Hun serverte nydelig kyllingsalat med fetaost og pesto. Nam nam!

Etter det dro jeg på en liten kikkerunde, for å se om jeg kunne finne noe sommerlig og nytt. Så lenge vi må vente på sommer ute, så kan man jo lage en inne så lenge. Fant en søt liten Hortensia med potte til.

Og en duk jeg bare måtte ha, sommerfugler jo. :)

 

Det er så mye fint i butikkene nå, og masse som frister. Derfor passer det fint at man snart fyller år, så går det an å ønske seg, istedet for å handle seg blakk. Vet at jentene kikker innom her, så da legger jeg ut en liten ønskeliste. ;) Damen i butikken lurte nok veldig på hva jeg drev med, som tok bilder rundt i butikken. *knegg* Jeg forklarte henne hvorfor, og da syns hun at jeg var veldig smart. *Stolt*

En koselig dag har det vært, og solen skinner fortsatt. :)

Annonser

Det er vårfesten sin det tenker jeg…

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser mandag 26. april , 2010 kl. 01:05

Til tross for at det er kjølig ute, så viser tross alt kalenderen at det er vår, og da må jo en vårfest til. Dette var nok ikke helt som andre fester jeg er vant til, men sånn i ettertid, så var det da koselig. Ja, jo… joda! :D Snitter, kaker og kaffe + underholdning i form av svensktopper og gamle viser. Slik er det når eldresenteret har vårfest. Det skal sies at 80 % lever i sin egen verden, og muligens er på sin helt egne fest, mens andre syns tiden ble litt lang og «blablabla’et» på litt feil plasser. Noen kviknet til når det kom gamle gode (?) sanger, mens andre sov over hele festen. Her er litt av den lystige gjeng…

Jeg har bestemt meg for at jeg skal på et helt annet eldresenter enn dette, hvis jeg noen gang kommer dit. Da skal det være litt mer rocka. Det ser, og oppleves som veldig kjedelig å ha det slik dag ut og dag inn, men forhåpentligvis så merkes ikke det av de som bor der. Jeg har alt begynt å lage meg spilleliste til å ha på rommet mitt, og her er første låt. Detta blir gøy! :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=-Zp1tDH4dhA

Annonser

En sommer er over…

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser søndag 18. april , 2010 kl. 22:41

Ja,  det er nesten så man kan begynne og lure på om den er over før den har begynt…  Det har regnet, haglet og snødd i helga, og den planlagte grillingen gikk rett vest, sammen med asken. Vulkanen Eyjafjallajökull fortsetter å spy ut røyk, og asken som sprer seg gjør at det er farlig å fly, mange står fast rundt om i verden og buss og tog er fulle. Midt i denne tragedien viser det seg at vi tross alt er en samlet nasjon, for VG opprettet raskt en haikesentral, og har du problemet med å komme deg dit du skal – eller rettere sagt – er du askefast, så kan du ta en kikk her: http://www.vg.no/spesial/haikesentralen/ 

Ellers så går nå dagan…

Idag har vi søkt på TLP-kurs for yngstedatter, dette kan bli veien til å bli frisk, og er derfor veldig spennende! Det er slettes ikke sikkert hun kommer med, og det er slettes ikke sikkert at hun blir frisk. Men det som er sikkert er at det er verdt forsøket. :) Krysser alt for henne!

Vi er bare i april, og at det kommer litt snø nå er ikke sjokkerende – ikke blir jeg sint heller, jeg blir bare veldig veldig skuffet… Snart kommer både vår og sommer, og takk for deet. :)

Annonser

Bursdagsbarn og VÅR! :)

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser torsdag 15. april , 2010 kl. 22:47

Idag er gullgutten hele 5 år, og han har blitt skjemt bort litt ekstra så klart. I menneskeår er han visst 42 år, men det bærer han absolutt ikke preg av. Leken, morsom og spenstig er han, gratulerer Oscargullet! :) Sløyfe måtte han selvsagt få på seg idag, om han var fornøyd med fargen vet man ikke, men vi syns den var veldig sjarmerende. ;)

Så ser det ut som våren endelig har kommet for å bli, herlig!! Igår ble det en lang tur i solen, og det sikre vårtegn var på plass. :)

Idag ble det lunsjtur på kafé med venninne, vi satt ute i solen hele tiden! Litt kaldt, men pytt pytt. :)

Travbridge

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser tirsdag 13. april , 2010 kl. 16:49

Hele lørdagen var jeg på travbridge på Biri, veldig artig opplegg! :) Vi spilte både bridge og trav, det vil si, i pausen kunne vi spille på hest om vi ville. Vi prøvde lykken, men ikke mye å hente. Min makker vant hele 166 kr, så hun doblet innsatsen, om ikke annet. En annen bekjent vant over 3000 kr, så han var litt heldigere. Det ble en lang, men veldig koselig dag, så dette skal nok gjentas.

Luer og sokker

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser fredag 9. april , 2010 kl. 16:48

Litt strikking har det blitt tid til i det siste også, og luer og sokker ble bestilt til Elise. Hun ble så glad for det at hun ville ha på alt med en gang. Litt trangt med 2 par sokker i skoene, men det gikk fint etter litt trassing. *Ler*

Da blir det vel lite strikking fremover, men forhåpentligvis er jeg i gang igjen til vinteren. :)

En skal tidlig krøkes…

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Publiser fredag 9. april , 2010 kl. 16:36

Onsdag var jeg barnepike for Elise, hun skulle på ridekurs, og jeg fikk æren av å følge henne dit. :) Jeg hadde ikke helt regnet med å være leiepike denne dagen, men det gikk fint det også. Her er det noen bilder av tøffa!

Litt pussing av hesten må til før kurset starter

Flinke jenta.
Ferdig! Og hesten skal leies til stallen igjen.

En koselig dag, og jeg gleder meg til neste gang jeg får være barnepike. :)

What to do?

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser mandag 5. april , 2010 kl. 00:44

Hva finner man på i påsken når været er dårlig og man skal være hjemme? Jo, da får man influensa, så slipper man å tenke på det «problemet». ;) Startet egentlig bra på onsdagskveld med god mat og rødvin, torsdagen våknet jeg med en noe mistenkelig hals, men ignorerte den og dro ut på byen. Det var en morsom kveld, men jeg kjente jo at formen ikke var på topp. Langfredag var det ingen vei tilbake, da var det bare å finne frem pose og Lambi. *Snufs*.

Kanskje det hadde vært lurt og tatt influensa-vaksinen likevel? Eller, jeg tror egentlig ikke det, for min far som har tatt den, har også blitt rammet. Dessuten skader det ikke at kroppen får jobbe litt med disse virusene, da blir forhåpentligvis immunforsvaret bedre. Imorgen er jeg sikker på at jeg er bedre, og da blir det kanskje en tur ut med Oscargutten. Han savner nok det.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.