Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: august, 2014

Smil!

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser fredag 22. august , 2014 kl. 16:36

Jeg har hatt mine timer på nett hvor jeg har sømfart sider etter klær jeg kan bestille, jeg har bladd side opp og side ned for muligens og ikke finne noe i det hele tatt, eller at jeg har funnet et plagg som er OK, men ikke mer enn det. Tidsfordriv har det vært andre ganger, eller bare kilde til inspirasjon. I dag ble jeg nysgjerrig på Acne Studios sine sider. De har litt spennende klær, så jeg skulle inn for å få litt inspirasjon … Og her kommer grunnen til overskriften, sjekk siden her: Acne, hva tenker du? Ble du glødende interessert og fikk lyst til å løpe ut og handle?! Image or not, dette ble helt feil for meg. Jeayhhh, vi elsker jobben vår! NOT! De var så alvorlige og syltynne at det ble en trist affære for meg, i alle fall damene … Jeg klikket håpefullt på mennene/guttene, men de var visst i slekt hele gjengen. Det var ikke rette plassen for meg å hente inspirasjon, jeg får finne på noe annet. :)

take-a-smile

I 2007 kom denne rapporten; «Modeller er langt mindre tilfredse og glade enn folk i andre yrkesgrupper, viser en ny rapport.Forskere ved City University i London har funnet ut at modeller har lavere selvfølelse, er mer ensomme og mer mistenksomme enn andre mennesker.»

Det er bare å håpe at forholdene er bedre nå, men det ser litt dårlig ut …

Smil inspirerer, det samme gjør glade mennesker.

images

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.