Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: april, 2012

Forvirringen er utotal

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser søndag 15. april , 2012 kl. 17:19

Eller var det total? Ja, nemlig. ;) I mange sammenhenger blir jeg forvirret, og finner egentlig ikke noe godt svar på det jeg lurer på. Slik som f.eks idag. Jeg var ute på herlig tur i solskinn, jeg tror hvert skritt nådde bakken med vellyst, for de turene er gull verdt! Inntil været snur totalt om, og jeg lurer på om jeg befinner meg midt på fjellet eller midt i byen. Da sol gikk over til et helsikes snøvær, og da snøfnuggene var så store at når de traff meg i øyet (det måtte de jo gjøre 9 av 10 ganger) så kunne jeg ikke se hunden foran meg. Jaha, ja? Vår eller vinter? Joda, jeg ser at spørsmålet er stilt før, men får jeg noe svar?!

Vi vandrer med freidig mot igjennom mange slike forvirringer i livet, og kommer oss helberget igjennom de fleste gangene. Ikke grunne ved, er det noe som heter. Ikke sett deg fast i noe du aldri får svar på, det gavner ingen, og iallefall ikke deg selv. Gå videre igjennom regn, snø, sol og vind. For det får du ikke gjort noe med allikevel.
En prikkete paraply og en hette på jakken kan utgjøre en stor forskjell, iallefall så lenge du husket på å ta på deg, eller ta med deg det. ;)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.