Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: november, 2010

Time will let you know

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser fredag 26. november , 2010 kl. 02:09

Noe så vakkert… og teksten kan man jo bare *sukke* av.

httpv://www.youtube.com/watch?v=KC9M5_2m7Mo

Annonser

Hva skulle vi gjort uten nederlag, vært lykkelig hele tiden?

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser onsdag 24. november , 2010 kl. 01:28

Om man var lykkelig hele tiden, så har man ikke mer å streve etter. Eller prøver man å oppnå enda mer lykke? Det hadde vært godt og vært i en slik tilstand en ukes tid, bare for å føle at alt var komplett. Tror det nærmeste jeg kan komme den følelsen er hvis lottomillionen tikker inn, faren er at man blir så glad at det tipper over – og at konsekvensen blir en innesperret tilværelse iført tvangstrøye. Det e’kke bra å bli for glad heller, vet du…

Akkurat nå syns jeg det er slitsomt med alle de som har ordnet så mye til jul, spesielt fordi jeg ikke er helt ferdig med sommeren enda. Den har jo egentlig akkurat begynt! Noe som tilsier at tiden går alt for fort. Og at jeg snart må få ut den berømte fingeren. Det ville jo vært enda et nederlag om man ikke ble ferdig med alt, eller kanskje ikke. Litt pynt og diverse apetittvekkere skal i hus, men utover det skal jeg ikke stresse med noen verdens ting. For erfaringsmessig, så kommer julen uansett. Det beste er når man føler at roen senker seg, når man kjenner lukten av jul og julesangene fra 1981 synger som de alltid har gjort. Det ligger litt lykke i det. :)

Innen den tid skal jeg få med meg julebord, konsert med Bjørn Eidsvåg og andre festligheter. Jeg skal se om jeg får pakket inn en liten pakke med lykke å legge under treet. Så kan nederlagspakken sendes i retur, den har ukjent eier.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.