Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: desember, 2014

Magi i disse juletider.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser søndag 7. desember , 2014 kl. 09:44

Klarer du å lage litt magi i disse travle tider, eller blir det bare stress?

Hos meg jobbes det helt inntil julen, så tiden strekker ikke til for å gjøre alt jeg har lyst til. Det skal ikke bli stress, det er i alle fall sikkert. Stress fører aldri noe godt med seg. Det å skape litt magi, gjør at vi kan senke tempoet litt og nyte det som kommer. Ventetiden og forventningene til et barn f.eks, det kan bidra til at juletiden blir magisk. Vi har godt av å vente og forvente, alt skal ikke være klappet og klart, men det skal ligge litt kribling å glede i det.

Julebakst, pynting, grønnsåpelukt, adventstiden og lille julaften, dagen før dagen. Det er gode minner i alt, det har satt seg som en god tradisjon hos meg, og jeg vil så gjerne videreføre det til mine egne. Jeg tror jeg har klart det, og det i seg selv er jo litt magisk. Når barnebarna kommer, så skal de også få oppleve litt magi. Førjulstiden, den gode varme.

pdf_Breiehagen_Per_WINTER_MAGIC__Page_18_Image_0002

Min bestemor var av den gode gamle, der fikk vi alltid være med på julebaksten og forberedelser. Krumkakene og de brune pinnene, det lukter bestemor av alt. Det er hennes fortjeneste at jeg klarer å fremkalle magien i disse juletidene. Det er blomster og lukter som setter meg tilbake til varmen og gjestfriheten. Alle burde hatt en slik bestemor.

imagesCAZFTHYB

Jeg håper du klarer å skape litt magi, at ventetiden brukes til å tenne lys, høre julesanger, pakke inn gaver og finne litt ro og ikke minst kos rundt disse dagene. En god førjulstid ønsker jeg akkurat DEG med denne vakre sangen. :)

 

 

Annonser

«An open letter to people without migraine» …

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser mandag 1. desember , 2014 kl. 19:02

Her var det mye jeg kjente igjen, sterke ord!

 

http://migraine.com/blog/an-open-letter-to-people-without-migraine/

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.