Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

17 er reddet opp og mange lar seg engasjere.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 13. oktober , 2010 kl. 19:45

Det er kanskje ikke så rart at vi lar oss engasjere, men jeg blir litt overrasket over de forskjellige kommentarene som kommer. «Mediaskapt hysteri», «Sosialpornografi», osv.
For meg er dette bare fantastisk, tenk at de klarer det, utrolig! Hva om det hadde vært deg eller meg? Jeg tror vi hadde vært sjeleglade for at noen fikk oss opp til overflaten igjen, så vi fikk bekreftet at vi ikke hadde kommet til helvete denne gangen heller. Jeg tror ingen lykkefølelse kan overgå den følelsen de får, når de endelig får se dagslyset igjen. For ikke å snakke om sine nære og kjære, det er nok ubeskrivelig.

Det er flott at vi får være med på reisen, jeg er glad for å kunne være med på alle disse solskinnshistoriene. For heldigvis ble det nettopp det, det kunne faktisk ha blitt en ufattelig stor tragedie, men takket være dyktige og snarrådige mennesker, så ble det så bra! :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.