Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Uke 3 og 4, check!

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 12. februar , 2015 kl. 09:14

Uke 3 og 4 er bestått med glans (?). I alle fall så har jeg gjennomført joggeprogrammet, spist sunt, stort sett. Det kommer alltid en bursdag, morsdag, helg eller en unnskyldning for kos, og slik skal det være. Bare harda kår, blir for tøft, det må være tid for litt utskeielser også. Det viktigste for meg er å få bedre kondisjon, overskudd og energi, kjenne på gleden og lysten til å være aktiv og tilstede i tilværelsen. Jeg er på vei, hele tiden …

Uke 5 er i gang, og nå skal tiden jeg jogger forlenges, det har gått bra helt til nå, men jeg skal innrømme at skeptikern har kommet på besøk i dag. Han setter tvilen på plass i hodet mitt, han skal forsøke og ødelegge tankegangen, gjøre meg usikker og svak igjen. Men, det tillater jeg ikke, for det er nemlig jeg som bestemmer over meg selv! Jeg skal klare hele programmet, det går over 8 uker. Når jeg er ferdig, skal jeg feire, for da har jeg bestått en test jeg aldri trodde jeg ville klare. Nå vet jeg at jeg kan!  ;)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.