Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Jeg henger med – uke 2.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 22. januar , 2015 kl. 19:23

Tid for evaluering etter å ha gjennomført til uke 2. Jeg klarer fortsatt å henge med, og det er befriende. Målet er å få opp kondisjonen, klare å jogge litt mer enn noen hundre skritt og samtidig legge til sunne måltider. Fråtsingen skal vekk, men kosen skal være med. Det er lov å ta seg et glass rødvin på helg, det er lov med en liten sjokolade, men det sunne skal overta mer og mer. Det er uten tvil godt for både kropp og sinn.

Jeg har hatt en kickstart med pulver fra Noka, det førte til at jeg klarte å gå ned raskt, samtidig som migrenen og energien ble regulert. Migrene har jeg hatt siden jeg var 9 år, og jeg vet at kosthold hjelper å holde den nogenlunde i sjakk. Desto viktigere å gjennomføre, med andre ord. Noka tar jeg fortsatt innimellom, men måltidene består mest av vanlig mat nå. Oppskrifter kan jeg legge til etterhvert, jeg må bare få satt sammen noe som fungerer og er passelig varierende. Takk og lov for alle tips som ligger på nett.

Nå har jeg altså fulgt joggeprogrammet til Grete Rohde i 2 uker, og i uke 3 skal det økes med antall minutter jogging, det gruer jeg meg til, for det er fortsatt veldig tungt. MEN; jeg skal klare det. Den som gir seg er en d …   :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.