Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Livsstilsendringens tid.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 16. januar , 2015 kl. 12:19

Tips, forskning, gode råd, sunne måltider, pulver, fruktkurer, suppekurer osv, osv. Hva skal vi velge når målet er å komme inn i et sunt og godt kosthold, med et normalt treningsnivå?  Vi er så forskjellige, og jeg tror det viktigste er å finne en form som fungerer for akkurat deg, ikke bli stresset av alt det andre du føler du må gjøre. Vi har vel alle en bekjent, venn eller kollega som trener over gjennomsnittet? Som gjør dette så lekende lett at det nærmest blir irriterende fordi du vet at du aldri kommer dit. Eller? Først og fremst er det hodet det handler om, er vi innstilt på å klare, så gjør vi det. Er det sykdom eller andre utfordringer i bildet, så må målet være realistisk, altså tilpasset akkurat deg.

Nå har jeg fulgt mitt eget opplegg med meg selv som coach i 1 uke, jeg har trent moderat noen år, men føler at kondisjonen er dårlig og energien lav. Det er slitsomt, og nå skal jeg gjøre noe aktivt for å oppnå mer. Først og fremst fikk jeg gode råd inne på Grete Roede sine sider, jeg skal ikke ned noe særlig i vekt, kanskje et par kg, men skal finne en treningsform som passer meg. Jogging og styrke hjemme er perfekt! Jeg er ikke komfortabel med treningsstudio, det blir for mye folk og svette. ;)  Om profesjonell hjelp skal inn, så koster det, og det finnes ingen garanti for at det virker over tid. Her finner du et godt råd til hvordan du kommer i gang med joggingen:

http://www.greteroede.no/rdogtips/trening/49955115.o2.html

Dette opplegget følger jeg nå. So far, so good. :D

Running-Form

Neste skritt var å kutte ut usunne ting som sukker, hvetemel, brus, og diverse som kroppen ikke har godt av. Denne helgen er planen å unngå fråtsing og forsøke og spise sunt. Grønnsaker, frukt og dip er handlet inn, så får vi se hvordan det går.

Resultat etter en uke; 2,5 kg ned!! Det måtte være noe feil med vekten?! Uansett … jeg har klart å presse meg på trening, og har fullført selvom det har holdt hardt. Nå er samvittigheten god, og 2015 skal bli et godt år med fokus på livsstilsendringen, jeg vet jeg kommer i mål. The game is on!

IMG_9928

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.