Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Tid i tiden.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 27. november , 2014 kl. 16:49

Hva om all teknologien opphørte, alle mobiltelefoner døde og tv-skjermene ble svarte? Hva i all verden skulle vi finne på da? Tenk at det har blitt en skremmende tanke, det i seg selv er skremmende! Generasjoner som kommer etter oss, kommer til å være enda sterkere knyttet til verktøy for å kommunisere, for å underholdes og føle at de har et meningsfullt liv. Vil de elske fjell og sjø, slik vi gjør i dag, vil de oppsøke stillheten, finnes det tid i tiden for alt dette?

Blir det igjen tid til refleksjon, eller må det plottes inn i kalenderen… Det å sette seg ned med et fotoalbum, se igjennom gamle bilder og minnes, det er gode refleksjonsgjøremål, og jeg er overbevist om at vi trenger dem. Den gode praten over bordet med gode venner, vi trenger den også, og vi trenger å komme oss ut og vekk fra teknologien. Nå er jo forsåvidt teknologien med oss ut, men da får vi i det minste frisk luft samtidig som vi tar selfies, oppdaterer Facebook, Instagram, Snapchat eller Twitter. Det er merkelig at vi må oppdatere alt vi gjør, og samtidig bli avhengig av det.

Allerede nå lager jeg meg et nyttårsforsett;

-Jeg skal oppleve flere soloppganger

-Flere varme deilige sommerkvelder og netter

-Latter, glede og harmoni (uten hjelp fra tv eller data)

Nyt den tiden du har, den kommer aldri tilbake.

207405439_Hourglass20dying_xlarge

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.