Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Bridge

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 17. mars , 2010 kl. 20:25

Bridge er verdens mest spilte spill. Bridge er sosialt, spennende og utfordrende.  Og ikke minst er det en super hobby å ha. Bildet over her viser hvordan det ser ut rundt et bord på nett, der kan du spille med mennesker fra hele verden, og det er fort gjort å få seg nye venner. :) Rundt om i det ganske land finnes det flerfoldige bridgeklubber, her samles man vanligvis en dag i uken for klubbspilling. Så kan man delta på turneringer rundt omkring, hvis man ønsker det.  Det triste med denne hobbyen er at det er svært liten rekruttering, og flere klubber blir lagt ned. Vi trenger nytt og friskt blod inn, de gamle flittige som spiller, lever dessverre ikke evig. Klubbene må være flinkere til å rekruttere og engasjere, så brigden kan bestå i mange mange år. Flere spiller idag heller på nett enn å dra i klubben, det er utrolig kjedelig, for det bidrar til at klubber blir nedlagt. Jeg vet at jeg vil kjempe for at bridgen skal bestå, og kan jeg bidra med rekruttering til klubbene, så skal jeg stille 100% opp!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.