Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Opptrapping

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 2. juli , 2014 kl. 09:00

Jeg har skaffet meg ny sykkel, det er ikke noe fancy greier, men veldig flott for meg. Nå har den vært min i snart 3 uker, og jeg kjenner at formen stiger, herlig! Det er stadig planer om livstilsendring i mitt liv, jeg har store forsetter, handler inn bare sunne ting, og styrer på … til jeg sprekker. Det gjør jeg hver eneste gang, men denne gangen gikk det litt bedre. Jeg har funnet ut at jordbær kan kompansere for sjokolade (iallefall nesten hele tiden), så derfor er denne tiden perfekt til endring.

Jordbaer_artikkel

Å kjenne at man er på vei, at det gir resultater både i forhold til formen og kroppen, er en god følelse. Det er verdt alt slitet da. Slik er det vel med det meste vi foretar oss, gir det resultater, ønsker vi å yte mer, for å få belønninger. Neste utfordring nå er sommerferie med tur fra hytte-til-hytte. Jotunheimen here I come! Jeg er så heldig at en venninne har lagt opp hele turen, og det ser fantastisk bra ut, jeg gleder meg veldig. Nå er stor fjellsekk på plass (65 L) og ny softshelljakke, det må jo bare bli bra.

Se på den utrolig søte båten vi skal kjøre med, den skal ta oss til bestemmelsesstedet. Og så er vi så heldig at vi kan overnatte på flere betjente hytter gjennom DNT, jeg tror det blir veldig koselig. Hurra for opptrapping, det gjør faktisk dagene mye bedre. :)

uviss_framtid_4909707a

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.