Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Tøfler til far

Kategori: Strikkerier | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 16. mars , 2010 kl. 01:09

Med friskt mot og strikkepinner gikk jeg løs på restegarnet for å strikke blå tøfler til far. Strikket i full fart, og blå tøfler ble det, men de ble nok til datter istedet. :D Jeg kastet meg på ny over pinnene, og denne gangen var det rødt restegarn som sto for tur, men med samme mål. Denne gangen var jeg faktisk så lur at jeg fikk målt foten til far, for da kunne det ikke gå feil, sant? Neida, for små ble de iallefall ikke. *knegg* …men, en smule for store, rundt 5 cm tror jeg. Aladdin-tøfler. :)  Jeg har tro på at en runde i vaskemaskinen kan få de litt mindre, så dit skal de nå. Kanskje jeg rekker og levere dem før sommeren kommer? Hehe

Litt sjarmerende ble dem vel, eller…?  *ler*

Annonser

Kommentarer

 1. lissa sier:

  Jeg har trua på en runde i vaskemaskinen, hvis ikke, tykke lodder oppi. Så er man hvertfall varm, fordi om det blir midtsommer.
  Trenger det etter kald vinter, nemlig.

  Du er en racer med strikkepinnene!

  -monica-

 2. Annie sier:

  De ble nok fortsatt litt store, men tykke lodder oppi var lurt, da kan han få dem uansett. :)

  Ja, her har det blitt strikket enormt mye på kort stund,
  veldig gøy! *Glad*

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.