Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Høst i hvert hjerteslag

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 27. september , 2013 kl. 22:25
Jeg elsker høsten! Jeg var egentlig ikke klar over det før nå … Jeg har alltid vært et sommermenneske, men sakte men sikkert etablerte høsten seg i mitt hjerte. Ikke fordi det blir kaldere eller går mot vinter, men pga alle herlige øyeblikk.
Vakre «bilder» langs veien,

nesøya

 

frisk og ren luft, fjellturer, maten, levende lys, rødvin, osv osv. Hvert inntrykk skal pakkes godt inn og bli med inn i vinteren, så kan de pakkes ut etter behov og gi litt varme.

“Observe the wonders as they occur around you. Don’t claim them. Feel the artistry moving through and be silent.” Rumi 

I en hel uke har jeg gått og gledet meg til denne dagen, FRI og tid til å gjøre akkurat det jeg vil. Været var bare helt fantastisk og det ble en flott tur ut i høsten. Vel hjemme startet jeg på gleden, nemlig maten jeg skulle ha (mon tro om det er en sykdom? :) ). Høstgryte med oksekjøtt og hjemmelaget eplepai. Jeg er mett ennå. ;)

oksegryte eplepai

 

Det var verdt det, og det beste av alt er jo at det er masse igjen, så jeg kan gjenta gleden imorgen. Før den tid skal jeg ut på ny tur, og da med joggesko og treningstøy på, det går ikke an å bare kose seg, litt selvpining må også til. :))

Håper din høst føles like bra som min. Om du har glemt å løfte blikket, så gjør et forsøk, det er utrolig flott der ute!

autumn

 

“In your light I learn how to love. In your beauty, how to make poems. You dance inside my chest where no-one sees you, but sometimes I do, and that sight becomes this art.” ― Rumi 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.