Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Å gå i dypet med høye kneløft …

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 22. september , 2013 kl. 21:45

JA12_WO_80-meter-high-knee-jog

 

It’s probably best to practice, or maybe not! ;)

For, det handler ikke om hvordan vi har det, men hvordan vi tar det.

Det kan være greit å grave ferdig noen hull, så blir det ikke så mye arbeid den dagen man skal grave seg ned, men det er også mulig å la være. Hjernen er ganske enkel å lure egentlig, om du forteller den mange nok ganger at alt er bra, at livet er herlig, og samtidig både synger og danser litt, så blir man forbausende nok ganske så godt humør etterhvert. Noen sannhetens ord:

life

 

Å bruke energi på noe man ikke får gjort noe med, er utrolig dumt. Den energien kan man bruke på helt andre ting. Jeg har funnet ut at å komme seg ut i all slags vær, er terapi bedre enn noe annet, gratis er det også. Samtidig blir formen bra, humøret lettere og energien øker. Vi velger selv hvordan vi skal ha det, det er ingen andre som kan velge for oss, eller påføre oss noe om vi ikke vil. Så enkelt, men kanskje ikke like lett? Uansett er det verdt å gjøre et forsøk, for det er jo mye bedre å leve i lykken enn i sorgen. :)

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. MinAbsurdeVerden sier:

  Så sant, så sant !

  Selv går jeg gjennom en utfordrende tid nå.
  Jeg flyttet fra venner og jobb, sentralt i byen, til et ødeliggende isolert sted nær familie.
  Dette gjorde jeg for å få muligheten til behandling for bulimi.

  Jeg kunne valgt å bli sittende inne i påvente av behandling her i ødemarken. Det går ingen buss og jeg har ikke bil, så risikoen for depresjon var stor.

  Men i stede skaffet jeg meg hund ! Jeg går lang tur i skogen hver dag uansett vær og vind, i stede for å sitte foran TV’n når jeg er hjemme – så leker jeg med hunden i hagen og psyken kunne ikke vært bedre ! ^_^

 2. Annie sier:

  Så utrolig bra, du er jo superflink og kan være stolt av deg selv! Jeg har også hund, verdens beste venn og turkamerat. Håper du får god behandling etterhvert! :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.