Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Høstens fjelltur er over.

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 22. september , 2013 kl. 11:46
Høgde: 1740 moh
Startpunkt: Mugnestølen v/Mugna, Slettefjellvegen
Lengde: ca 6 km ein veg
Tidsbruk: ca 2,5– 3 timar ein veg
Rute: Sjå Turhandbok for Vang s. 29
Det å planlegge høsttur er koselig og givende. Det finnes så mange flotte fjell i Norge, det er bare å velge og vrake. I år valgte vi Mugnetind, beskrivelse over. Den stemte ganske så bra, vi gikk i normalt tempo, hverken mer eller mindre vil jeg anta. Det som ikke lar seg planlegge er været, og denne gangen fikk vi et ufyselig vær. Det var tåke, regn og vind, og den ene dama (les: meg) hadde ikke kalkulert med så mye regn, så hun ble gjennomvåt. Den aller verste følelsen man kan ha, egentlig. Jeg hater å være gjennomvåt! Det er ikke helt greit å ta imot humoristiske kommentarer da, iallefall ikke når man ankommer Gjestegården man skal bo på og det eneste man ønsker er å få av seg klærne. Det gikk greit, men jeg bjeffet litt til eieren, slik at jeg fikk romnøkkelen fort. Å stå i dusjen og kjenne det varme vannet omslutte meg, det tror jeg må være en av de beste følelsene jeg har hatt på veldig lenge. :) Så fikk han se meg blid etterhvert, den spøkefulle. Regner  med at det ble litt hyggeligere. ;)
Vi bodde på flotte Grønolen Fjellgard, veldig god mat og et hyggelig sted!
Denne turen skal gjentas, men da skal vi ha litt bedre vær har vi bestemt. Det er stor forskjell å komme på toppen i tykk tåke og vind, enn med strålende sol og vakker natur som man faktisk kan se.  Next time … 
Bratt, men helt overkommelig.
mugnetind
Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.