Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Å tenke lure tanker…

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 15. mars , 2012 kl. 00:26

Det er lurt å tenke lure tanker, derfor prøver jeg iallefall å gjøre det én gang hver dag. Konstruktive tanker med fremdrift, det kommer det noe ut av, jeg er ganske så sikker på det. Men, hva da, når det kommer en person inn i livet ditt som forkludrer alt du hadde bestemt deg for? Bør man bare holde seg unna mennesker, sånn generelt? Er det bedre å bare omgå seg med dyr, tro? Det har faktisk blitt forsket på lykke, og en av punktene der var at man bør omgås andre mennesker for å bli lykkelig. Altså, hvor mange må jeg omgås for å få et snev av den følelsen??

Jeg trenger ikke å gjemme meg bak noen som helst tittel for å være ganske sikker på at jeg er den personen som kan gjøre meg selv lykkelig.  Joda, selvsagt hjelper det med noen impulser uten ifra, men til syvende og sist må du or’ne rei sjæl. :p Jauda, så der er jeg nå, jeg driver og skal gjøre meg selv lykkelig. «Prosjekt spennende», er navnet. ;)

Det sies at; Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det. Og da kan jeg bare si; NEMLIG! Det er akkurat det. Så enkelt faktisk! Lykkelige mennesker er egentlig ganske irriterende, så hvorfor streve etter det? Tenk om alle gikk rundt og var lykkelige, hva skulle vi snakke om da?? Å være lykkelig er ikke noe konstant, det er en tilstand. Ergo, handler det vel mer om å være tilfreds, finne roen og akseptere at livet ikke er noen dans på roser.

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.