Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Det er vårfesten sin det tenker jeg…

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Skrevet mandag 26. april , 2010 kl. 01:05

Til tross for at det er kjølig ute, så viser tross alt kalenderen at det er vår, og da må jo en vårfest til. Dette var nok ikke helt som andre fester jeg er vant til, men sånn i ettertid, så var det da koselig. Ja, jo… joda! :D Snitter, kaker og kaffe + underholdning i form av svensktopper og gamle viser. Slik er det når eldresenteret har vårfest. Det skal sies at 80 % lever i sin egen verden, og muligens er på sin helt egne fest, mens andre syns tiden ble litt lang og «blablabla’et» på litt feil plasser. Noen kviknet til når det kom gamle gode (?) sanger, mens andre sov over hele festen. Her er litt av den lystige gjeng…

Jeg har bestemt meg for at jeg skal på et helt annet eldresenter enn dette, hvis jeg noen gang kommer dit. Da skal det være litt mer rocka. Det ser, og oppleves som veldig kjedelig å ha det slik dag ut og dag inn, men forhåpentligvis så merkes ikke det av de som bor der. Jeg har alt begynt å lage meg spilleliste til å ha på rommet mitt, og her er første låt. Detta blir gøy! :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=-Zp1tDH4dhA

Annonser

Kommentarer

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.