Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

En sommer er over…

Kategori: Innlegg | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 18. april , 2010 kl. 22:41

Ja,  det er nesten så man kan begynne og lure på om den er over før den har begynt…  Det har regnet, haglet og snødd i helga, og den planlagte grillingen gikk rett vest, sammen med asken. Vulkanen Eyjafjallajökull fortsetter å spy ut røyk, og asken som sprer seg gjør at det er farlig å fly, mange står fast rundt om i verden og buss og tog er fulle. Midt i denne tragedien viser det seg at vi tross alt er en samlet nasjon, for VG opprettet raskt en haikesentral, og har du problemet med å komme deg dit du skal – eller rettere sagt – er du askefast, så kan du ta en kikk her: http://www.vg.no/spesial/haikesentralen/ 

Ellers så går nå dagan…

Idag har vi søkt på TLP-kurs for yngstedatter, dette kan bli veien til å bli frisk, og er derfor veldig spennende! Det er slettes ikke sikkert hun kommer med, og det er slettes ikke sikkert at hun blir frisk. Men det som er sikkert er at det er verdt forsøket. :) Krysser alt for henne!

Vi er bare i april, og at det kommer litt snø nå er ikke sjokkerende – ikke blir jeg sint heller, jeg blir bare veldig veldig skuffet… Snart kommer både vår og sommer, og takk for deet. :)

Annonser

Kommentarer

  1. siw sier:

    Hmm..står respekt av at du klarer å skrive/stave navnet.. Eyjxdsgkf ;)

  2. Annie sier:

    Ja, sånne ting er jeg en kløpper på. ;)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.