Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: oktober 17th, 2010

Oslotur

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser søndag 17. oktober , 2010 kl. 22:10

Jeg leste et innlegg i Dagbladet forrige uke, det var om en foredragsholder som snakket om opplevelsen av å reise på ferie, eller bare det å reise bort – gjøre noe annet. Den største gleden de fleste hadde med det, var når de planla turen, lagde forventninger, og minnene etterpå. Når du var midt i det, så var det ikke helt slik du hadde tenkt deg, det var for varmt, for mye folk, for liten tid, osv osv. Men etterpå, så samlet du sammen de gode minnene, og så på det som en god opplevelse likevel.

Så rart, egentlig… Men, jeg kjente meg godt igjen. Jeg minnes turen vi hadde til Praha, det var virkelig en fin tur, ihvertfall når jeg tenker på den nå. Samtidig så vet jeg jo at vi gikk alt for mye, at vi hadde fryktelig vondt i bena, at det var alt for varmt, at det var møkkete enkelte plasser, at det var alt for mange turister der (vi var jo av de), og sikkert flere ting jeg kunne trukket frem, men det er ikke det jeg har lyst til å fokusere på. Vi trengte den turen vekk fra det vante, og hvis man finner frem vektskålen og legger på de negative og de positive tingene, så vinner den positive vekten. :) Det er hele poenget, for 100 % tror jeg ingen opplevelser er, til tross for at du hadde det veldig koselig. Det er minnene etterpå som er 100 %, for ikke å snakke om bildene du kan ta frem og glede deg over i mange år etterpå.

I helgen var jeg i Oslo, sammen med to gode venninner. Vi har shoppet, shoppet og shoppet litt til, spist lunsj, drukket rødvin på formiddagen, kos oss i sola, sunget, drukket kaffe (te), spist kaker, drukket mere vin, spist middag, drukket Irish, ledd, skravlet og kosa oss veldig. Denne turen hadde jeg gledet meg til så lenge, og den sto så absolutt til forventningene. Til og med solen skinte! :) Herlig er det når man får muligheten til å ta seg en slik tur, og jeg kommer til å leve lenge på det.

At det var enormt med folk i Oslo denne helgen, som skapte lange køer i butikkene, at det ble mindre søvn enn du hadde godt av, og at toget var forsinket pga strømbrudd, signalfeil og diverse ting og at du måtte hentes på Raufoss fordi vi ikke kom oss videre. Det gjør ingenting, for det er ikke de minnene vi skal ta med oss videre. Det er minnene om en koselig helg med gode venner, sol, gode senger og gode opplevelser, som skal være med videre. :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.