Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: oktober 12th, 2010

9 dagers økt

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser tirsdag 12. oktober , 2010 kl. 19:48

Når jobben blir en livsstil, så er det greit å jobbe lange økter. Egentlig hadde jeg en 7 dagers økt denne gangen, men jeg klarte ikke å si nei til ekstravakt, så nå blir det 11 dager i strekk på meg. Det skal bli utrolig godt med helg denne gangen, det settes mye større pris på når man jobber. :) Turen går til Oslo denne helga, og feiring av venninnes 40-års dag. Jeg gleder meg!

Har i lange tider forsøkt å finne en leilighet som er varmere enn den vi bor i nå, men det er vanskelig. Har heldigvis fått bestilt ved, så det hjelper jo på litt. Men, når det trekker fra både gulv, vegger, dører og vinduer, så er det ikke den varmeste plassen å oppholde seg. Ser med gru frem imot vinteren hvis det ikke dukker opp noe annet…

Nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle vinne i Ekstra ikveld, for da kan jeg jo kjøpe meg noe. ;) Ikke det enkleste å gjøre, men noen må jo vinne, og kanskje det denne gangen blir meg…?

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.