Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: september 29th, 2010

Fridag. :))

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser onsdag 29. september , 2010 kl. 23:19

Hva er bedre enn å få en fridag midt i uka? Sikkert masse, men idag var den veldig kjærkommen. Våknet med hodepine fra Hell, og tenkte at den skal jeg glatt klare å overse eller høre om du vil. De banker høyt de som holder på der inne, så det er ikke umulig at hørselsvern hadde vært tingen. Uansett, jeg satte i gang med støvsuging, rydding av papir og plast, og så ut på tur i det flotte været. Hadde jo et ørlite håp om at repetisjonen jeg drev med skulle opphøre, men neida… jeg klarte fint å minne meg selv på den jævla hodepinen når jeg kom hjem igjen. Såh, da var det nok lurt å sove litt, så det ble også forsøkt. Hjalp det? Nope… Neste på tapetet var Egon med lillefamilien, det vil si jentene, far og meg. Jeg tror kanskje de som jobbet der trodde at det var jentene, mannen min og meg, så jeg får prøve og forklare dem senere. :) Og der, akkurat der, forsvant hodepinen! Hvorfor gikk jeg ikke dit før da?! Neste gang skal jeg det iallefall. ;)

En dag igjen å jobbe før jeg tar helg, auda, så vondt. :D Egentlig kunne jeg tenkt meg en komplett fri for avtalehelg, men det ser ut som det blir bort på middag både fredag og lørdag. Og når jeg tenker meg om, så er det egentlig innmari praktisk nå, for her fryser vi nesten i hjel. Vi har egentlig planer om å besøke folk fra nå og til vinteren er over, da sparer vi strømutgifter, og slipper å fryse. Om noen ønsker å besøke oss, så må vi bare si at vi er opptatt. Et annet alternativ er å flytte til far i vinterhalvåret, så foreslo han at han kunne bo her. Lurt altså! Onepiece er også med på alternativlisten, da er det plass til masse klær under, og vi kan fortsatt spare strøm. Flytte kan man også gjøre, men det er litt komplisert akkurat nå, men absolutt et ønske. *Ønske seg til jul*

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.