Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: juni 19th, 2010

Bakoversveis

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser lørdag 19. juni , 2010 kl. 04:09

 

Det blåser så voldsomt ute nå at bikkja fikk så voldsom bakoversveis, at den knapt var til å kjenne igjen. Det var godt den sto bånd, hvis ikke hadde han vel blåst til sjøs. En kan jo undre seg over om dette er normalt i juni, eller om det er som Juster ville sagt; «Mooot normalt». Uansett, ufrivillig bakoversveis får man hvis man beveger seg utenfor døren, det er fånyttes å ordne håret liksom. Mon tro om det er det den kommende svenske prinsen har tenkt også?

På en måte er det trist at han har så lite fjong frisyre, og er så kjedelig ordentlig, men samtidig så får han jo kronprinsessen til å stråle ennå mer. Kanskje han er smartere enn han ser ut? Nå er ikke jeg så veldig opptatt av dette sånn egentlig, men alle aviser og alle tv-kanaler fokuserer på det, og da blir man revet med. Hørte jeg hvit løgn? Jo, kanskje litt, for jeg må jo bare innrømme at jeg sitter og småsmiler litt av hele greia. Men, bakoversveis får jeg ikke. :)

Vi bruker en del morsomme synonymer egentlig, og akkurat nå får jeg bakoversveis av været mens andre får hakeslepp av dårlig fotball. Jeg vet ikke hva som er best jeg?  :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.