Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: april 29th, 2010

Carpe diem

Kategori: Innlegg | 0 kommentarer » - Publiser torsdag 29. april , 2010 kl. 17:55

Idag ble det besøk hos venninne, hun har flyttet inn i nytt hus og det måtte beskues. Solen kom på besøk, så vi fikk faktisk sittet ute en stund. Hun serverte nydelig kyllingsalat med fetaost og pesto. Nam nam!

Etter det dro jeg på en liten kikkerunde, for å se om jeg kunne finne noe sommerlig og nytt. Så lenge vi må vente på sommer ute, så kan man jo lage en inne så lenge. Fant en søt liten Hortensia med potte til.

Og en duk jeg bare måtte ha, sommerfugler jo. :)

 

Det er så mye fint i butikkene nå, og masse som frister. Derfor passer det fint at man snart fyller år, så går det an å ønske seg, istedet for å handle seg blakk. Vet at jentene kikker innom her, så da legger jeg ut en liten ønskeliste. ;) Damen i butikken lurte nok veldig på hva jeg drev med, som tok bilder rundt i butikken. *knegg* Jeg forklarte henne hvorfor, og da syns hun at jeg var veldig smart. *Stolt*

En koselig dag har det vært, og solen skinner fortsatt. :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.