Bloggnorge.com // Annies borg
Start blogg

Annies borg

Reiser og turer, hverdag og grublerier.

Arkiv for: april 5th, 2010

What to do?

Kategori: Innlegg | 1 kommentar » - Publiser mandag 5. april , 2010 kl. 00:44

Hva finner man på i påsken når været er dårlig og man skal være hjemme? Jo, da får man influensa, så slipper man å tenke på det «problemet». ;) Startet egentlig bra på onsdagskveld med god mat og rødvin, torsdagen våknet jeg med en noe mistenkelig hals, men ignorerte den og dro ut på byen. Det var en morsom kveld, men jeg kjente jo at formen ikke var på topp. Langfredag var det ingen vei tilbake, da var det bare å finne frem pose og Lambi. *Snufs*.

Kanskje det hadde vært lurt og tatt influensa-vaksinen likevel? Eller, jeg tror egentlig ikke det, for min far som har tatt den, har også blitt rammet. Dessuten skader det ikke at kroppen får jobbe litt med disse virusene, da blir forhåpentligvis immunforsvaret bedre. Imorgen er jeg sikker på at jeg er bedre, og da blir det kanskje en tur ut med Oscargutten. Han savner nok det.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.